Lotter i julklapp

När man ser Tomten arbeta i sin verkstad kan man se hans nissar tillverka alla möjliga olika leksaker. Allt från gunghästar till flygplan. Det finns inte något som Tomten inte kan tillverka. Han har genomtiderna bytt från mekaniska leksaker till elektroniska leksaker. Han är inte sen med att anpassa sig till nya trender för att se till att alla barnen får sina presenter. Något han dock inte kan tillverka eller ge till barnen är lotter.

Ge en lott i julklapp
Det finns många klassiska julklappar man kan ge. Gosedjur, kläder, strumpor, kol eller en plastleksak. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska ge någon i julklapp. Kanske personen inte önskar sig något eller är någon man inte känner alltför väl – eller helt enkelt är en svår person att köpa julklapp till. Det är då lotten kommer in. En lott kan förvandla några kronor till miljoner. Skulle den du ger lotten till vinna en miljon glöms kläder, gosedjur och leksaker snabbt bort. Med en miljon kan de köpa precis vad de vill. Vilka kläder de vill, vilka leksaker de vill och göra vad de vill. De kanske till och med kan köpa allt de någonsin kommer kunna önska sig vilket ger Tomten mindre arbete kring julen. Även om inte lotten ger vinst på en miljon kan den ge andra vinster så som hundra kronor, tusen kronor, tio tusen kronor och så vidare. Det finns alla chanser till vinst. Dessutom är lotten en billig julklapp för de som haft ett dåligt år. Då är lotten ett perfekt sätt att satsa på någons tur och är alltid uppskattat oavsett vinst. För alla vet att det är en god gest.

Det finns flera olika typer av lotter man kan ge någon. Skraplotter är de allra vanligaste lotterna att ge bort. Skraplotterna finns även de i olika färger och former. Vissa skraplotter måste man få tre av varje för att vinna något, andra måste man skrapa fram ett specifikt nummer och några kräver att man får en specifik summa av de siffror man skrapat fram. Vissa lotter använder sig även av bokstäver som ska kunna bilda ett visst ord. Olika skraplotter har olika vinstchanser. Välj därför den skraplott med bäst vinstchanser och som är roligast att skrapa – eller köp en av varje! En lott i julklapp slår aldrig fler – kom dock ihåg att slå in lotten så det inte ser ut som en lott.
Om man kanske inte kommer att träffa personen som man vill ge bort en lott till så kan ett digitalt spel vara värt att fundera på. Via telefonen kan man då till exempel skicka en digital trisslott som skrapas fram på skärmen. En lite udda och rolig spelupplevelse.